top of page

KONTINGENTSATSER

Kære VTF’ere

Bestyrelsen har besluttet at omlægge og modernisere kontingentopkrævningen.

I praksis betyder det, at kontingentet betales forud for et halvt år ad gangen.

Da kontingentrestancer har været et problem, og da kontingenterne er en vigtig del af klubbens overlevelse, har vi besluttet at stramme en smule op på kontingentbetalingen.

Reglerne er enkle:

Hvis kontingentet ikke er betalt til tiden, og hvis dette forhold ikke rettes op, vil medlemmet ikke kunne træne og spille kampe. Når kontingentet bliver betalt efterfølgende, kan medlemmet igen deltage i klubbens aktiviteter.

Som nyt medlem får man en måneds prøveperiode, hvorefter man skal beslutte om man vil melde sig ind i klubben eller ej. Ønsker man at spille kampe inden for den første måned, skal indmeldelse ske og fodbold pas skal aktiveres.

Indmeldelse kan ske her.

Opkrævning vil ske 14 dage før betaling skal ske.

Vi håber at vi med disse regler kan sikre at alle medlemmer betaler kontingent, og dermed sikrer at klubben har midler til at være et naturligt samlingspunkt, for alle der er interesserede i fodbold, i Vejby, Tisvilde og omegn. Har du spørgsmål kan du enten skrive til klubben på Facebook, eller til kasserer Johnny Mikkelsen.

Gribskov Kommunes regler om idrætspas, gælder selvfølgelig også VTF. Se reglerne på www.gribskov.dk, og søg på ”idrætspas”. Reglerne gælder for familier, der økonomisk set har svært ved at betale kontingentet.

Mange hilsener

Niels Jørgen Larsen

Formand

Priser sæson 2023:

Veteran: 750,- halvårligt

Herresenior: 1000,- halvårligt (170,- per måned)

Kvindesenior: 900,- halvårligt (150,- per måned)

Fodboldfitness og +60: 450,- årligt

U19: 800,- halvårligt (135,- per måned)

U15 + U17: 700,- halvårligt

U12: 600,- halvårligt

U6-7 600,- årligt

Kontingent kan indbetales på konto: 9570 - 13179220

Eller via MobilePay: 875525

bottom of page